Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
100.290 Ft
Hűségpontrendszer

Astro Edge Reader Mini 1352026 Fali Olvasólámpa Matt Nikkel

Nem értékelt
matt nikkel
ip20
100.290 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Ez a matt nikkel anyagú Astro Lighting 8532 Edge Reader Mini LED fali lámpa kettős LED-es világítással

háttérvilágítással (a fény a szélekről jön ki) és egy kis állítható spotlámpával. Tartalmazza a LED-meghajtót, és fantasztikus választás otthoni és vendéglátói környezetben egyaránt.

Az Astro Edge Reader Mini LED-lámpája elegánsan ötvözi a lágy, nyugtató és egyenletes fényt biztosító környezeti világítást a LED olvasó spotlámpa irányított funkciójával.

Minimalista építészeti felépítése lehetővé teszi, hogy a fény beleolvadjon a helyiségbe, amikor nincs használatban. Egyszerű és jó kialakítású éjjeli lámpa, amely tökéletes megvilágítást biztosít az esti órákban... A termékcsalád kisebbik változata, és csak falra szerelhető. 

Minden Astro termék átfogó diagramos utasításokat tartalmaz. Kényelmes csavarcsomaggal, amely tartalmazza a tömör falra szereléshez szükséges csavarokat és rögzítéseket.

A formabontó kortárs dizájn, a fejlett anyagtechnológia és a legújabb közepes teljesítményű LED-ek szintézisével az Astro megalkotta a The Edge-t – egy feltűnő szobrászati ​​formát fényglóriával. 

Tiszta fehér paneljei úgy tűnik, hogy semmi máson nem lebegnek, mint elbűvölően. Letisztult, modern vonalak jellemzik azt a dizájnt, amely hatásában impozáns, de egyszerűségében lefegyverző. A The Edge úgy lett kialakítva, hogy a világosság és az árnyék finom kölcsönhatása révén fényt áraszt a sötétbe. Az Edge lézerrel vágott akril rétegekből áll, maratott felülettel a széleken, amelyen keresztül a termék testéből érkező fény átdiffundál. Az akril panelek között fehérre festett fémrétegek fokozzák a ragyogás hatását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Akik ezt a terméket megvették

Fürdőszobai Tükör

Raktáron, azonnal elérhető
77.220 Ft 49.990 Ft

schuller dark 439015 többágú függeszték

Gyártói készlet
402.480 Ft

Mantra Torch 6703 Fali Lámpa Matt Fekete Led

Raktáron, azonnal elérhető
33.769 Ft 27.990 Ft
(1)

schuller norma 225090 többágú függeszték

Gyártói készlet
437.580 Ft
Az oldal tetejére