Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
33.390 Ft
Hűségpontrendszer

Astro Epsilon Led 1124007 Fürdőszoba Fali Lámpa

Nem értékelt
fürdőszoba fali lámpa
33.390 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Az Astro Epsilon LED-es fürdőszobai fali lámpa matt fekete színben egy kortárs dizájn cinkbe öntve. Beépített LED-ekkel az optimális hatékonyság és minimális karbantartás érdekében.

Ez a kompakt fali lámpa bármely fürdőszobában kiválóan használható, de más belső térben is használható. Dekoratív fel/le kiemelő világítást biztosít. Falra szereléshez tervezték.

Cinkbe öntött, amely jelentős környezeti előnyökkel jár, mivel 100%-ban újrahasznosítható, és kevesebb energiát használ fel az öntési folyamat során. A cink kiváló minőségű, robusztus és tartós felületet biztosít. Az Astro 3 éves garanciája tükrözi az Epsilon tartósságába vetett bizalmunkat.

A tömör falra szereléshez kényelmes csavarcsomagot biztosítunk. Előfordulhat, hogy másik rögzítőkészletet kell vásárolnia, ha gipszre vagy más, nem tömör falra kívánja rögzíteni.

Az Epsilon IP44-es besorolása fröccsenésálló védelmet biztosít a fürdőszobákban és kültéri helyeken történő biztonságos telepítéshez. A 2. és 3. fürdőszobai zónához ajánlott. Ez a fali lámpa II. osztályú – az Ön biztonsága érdekében kettős szigetelésű.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére