Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cangini & Tucci

Cangini & Tucci
Design lámpák Cangini&Tucci műhelyéből.

Az anyagok és a tűz, hogyan válnak vonalakká és formákká? Jó példát mutatnak erre Cangini&Tucci lámpái. A tradicionális technológiákkal a színek és az árnyékok játékával, az üvegből megformált lágy formáknak a fény adja meg a végső értelmet, amikben a forma és a design teljes egységet alkotnak.

A cégnek több mint 40 év trapasztalata van az üvegfúvás művészetében, az aprólékos kézimunkát, pontosságot igénylő, gyönyörű üveg ajándéktárgyak és kiegészítők készítésében. A lakbernedezési igények növekedésével egyszre több és egyre szélesebb választékot alakítottak ki az otthoni lámpák és világítótestek gyártásában vegyítve a Velencei üveg kultúra értékeit és a kor design elvárásait. Gyártás során a legjobb minőségű anyagokat használják hogy termékeik az igényes ügyfelek magas elvárásainak megfeleljenek.

A Cangini&Tucci színei és formáinak megalkotása mögött szakemberek hosszas munkája, sok tervezés és kiválasztások állnak. A katalógusban többféle megjelenésből és stílusból választhatunk. Mivel azonban minden egyes alkatrészt saját maguk kézzel készítenek el, ezért minden elkészített lámpa egyedi és egyedüli. 

A Cangini&Tucci termékek teljes mértékben Olaszországban készülnek, amit a rajtuk levő hitelesítő bizonyítvány jelez. Ezzel szeretnék garantálni a magas minőséget, az egyedi megjelenést és hogy az ügyfelek valóban eredeti alkotást kaptak.
 

cangini&tucci, lámpa