Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
45.520 Ft
Menny.:db
Hűségpontrendszer

EIVA kültéri függőlámpa lámpaernyővel, 5 mt textil kábellel, decentralizátorral, mennyezeti rózsával és lámpatartóval IP65 vízálló

Nem értékelt
Budapesten azonnal átvehető? Rendelhető
A gyártónak van készleten? több, mint 20 db raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
Szín
Izzót tartalmaz
45.520 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Megoldást keres terasza étkezőasztalának megvilágítására? Kültéri lámpát szeretne a verandájára? Szeretne egyedi hangulatot teremteni kertjében stílusát tükröző világítással? Az EIVA függőlámpákkal végre megváltoztathatja kültéri tereinek kinézetét egy Made in Italy és teljesen vízálló termék biztonságával.

Ez a lámpaernyővel kiegészített kültéri függőlámpa az EIVA sorozat lámpatartójával és rózsájával készült: kiváló minőségű alkatrészek IP65 védettséggel, víz- és esőálló, teljes mértékben a Creative-Cables által tervezett és szabadalmaztatott. A lámpát kiegészíti a Harbour zománcozott fém lámpabúra, amely időtlen stílusával egyedi stílust kölcsönöz neki.

Alkosson újra egy elegáns és kortárs dizájnt kültéri tereibe, világító pergoláiba, pavilonjaiba és nagy kültéri asztalaiba. A mennyezeti rózsa felszerelhető a falra vagy a mennyezetre, így kihasználhatja rendszerének meglévő csatlakozásait, míg a decentrátornak köszönhetően eldöntheti, hogy hol függeszti fel az esést, és pontosan ott világítson, ahol szüksége van rá.

Ez a csillár beszerelésre kész, és már kompletten is megvásárolhatja izzóval együtt: a kiválasztott felülettől függően egy átlátszó üveggel és hosszú izzószálas G125 LED-izzót választottunk Önnek, vagy választhatja, hogy kiegészíti lámpáját egy másikkal 200-nál is több LED izzó áll rendelkezésre kínálatunkban.

FIGYELMEZTETÉS : Az EIVA lámpatartót csak üveg LED izzókhoz tervezték, és a tesztelés során kompatibilis az A60, ST64, G95 és G125 izzóformákkal, amelyek IP65 védettséget garantálnak.
A kompatibilitási tartományt bővítik, és jelenleg tesztelik.

Minden Creative-Cables lámpát Olaszországban terveztek és szereltek össze, és független laboratóriumok tesztelték és CE-tanúsítvánnyal rendelkeznek a legszigorúbb hatályos előírások szerint: ez még egy ok a Creative-Cables minőség mellett.

 

Több információ

Kültéri függőlámpa összetétele:
500 cm 2x1,00 neoprén kábel kültéri használatra IP65 a kiválasztott színben.
1 db IP65 puha tapintású szilikon mennyezeti rózsa a kiválasztott kivitelben.
1 db EIVA E27 IP65 sima lámpatartó
1 db decentralizáló falra/mennyezetre szerelhető készlettel.
1 db Harbor zománcozott fém lámpaernyő a kiválasztott kivitelben ø 380 mm H 200 mm

Izzó [CBL700143]: LED, ST64, 5W, 280 Lm, 2200K, E27, G, szélesség 64 mm, magasság 145 mm, szabályozható

Olaszországban készült

Elérhetőség 2-4 napon belül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére