Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen fizetési módok léteznek?

Előre utalás - Ezt beállítva küldünk egy díjbekérőt az utalás összegével és adataival.

Bankkártyás online fizetés - ez csak a rendelés leadásakor lehetséges, utólag nem tudjuk beállítani.

Készpénz vagy Bankkártya - kiszállításkor a GLS futárnál utánvétben

Készpénz vagy Átutalás - a személyes átvétel esetén

 

Tudok a helyszíni átvételkor fizetni?

A helyszíni átvételkor jelenleg készpénzben, vagy a helyszínen netbankos átutalással tud fizetni nálunk.

 

Személyesen át tudom venni a lámpákat?

Van mód személyes átvételre. Irodánkban nem tartózkodunk folyamatosan. Annak érdekében, hogy ne kerüljük el egymást, kérem személyes átvétel esetén, ha raktáron van/ avagy megérkezett az ön által rendelt termék, válaszban írásban, vagy telefonon jelezze nekünk, önnek mikor lenne alkalmas az átvétel.

 

Hol van a cég helyileg?

Az üzletünk címe 1132 Budapest, Visegrádi utca 53.

 

Meg tudom nézni élőben a lámpákat?

Aki egy klasszikus csillárboltot keres az nem ezt találja nálunk. A termékek többségét nem tudjuk élőben megmutatni, mivel a legtöbb terméket rendelésre hozzuk a gyártó készletéről. Vannak olyan termékek, amiket meg tudunk élőben is mutatni, például színes textil vezetékek, izzók, egyes alkatrészek. Ha ezzel kapcsolatban kérdése lenne, keressen minket bizalommal. Arra törekszünk, hogy a weboldalunk minél több hasznos információt tartalmazzon, képekkel, videókkal. Személyesen tanácsadással és a megfelelő termékek közös kiválasztásával tudunk segíteni. Ez utóbbi tapasztalatunk szerint nagyon hasznos és sikeres szokott lenni.

 

Van bemutatóterem?

Irodánk van, bemutatótermünk kiállított termékekkel jelenleg nincs. Irodánkban katalógusokkal dolgozunk, valamint élő színminták, anyagminták elérhetők, amik megmutatják az egyes termékek valódi megjelenését, tulajdonságait. 

 

Tudok kérni szerelést?

A lámpák értéke nem tartalmazza a szerelés költségét. A szükséges a szerelés rendszerint meg tudjuk oldani. Akár 1-2 lámpa felszerelését, vagy nagyobb munkák megszervezését is vállaljuk. Ez mindig külön megbeszélés alapján történik. Amennyiben ezzel kapcsolatban kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.

 

Kell fizetnem előleget?

Előleget jellemzően egy adott értéket meghaladó rendelés esetén kérünk ügyfeleinktől. Olyan esetekben fordul elő, amikor a rendelés értéke meghaladja a 100.000 forintot és/vagy a szállítási idő több hetet igénybe vehet. Az előleg mértéke rendszerint 50%. Az ilyen esetekben a rendelés a beérkezését követő időponttól él és kerül a gyártónál megrendelésre. Ha ezzel kapcsolatban ellenérzése vagy kérdése van, kérem mondja el, és keresünk egy mindenki számára kedvező megoldást.

 

Honnan tudom mennyi a szállítási idő?

Az egyes termékek mellett fel van tüntetve a várható szállítási idő. de ez változhat. Amennyiben egy termékből van nálunk elérhető darab, akkor azt 1-2 munkanapon belül elküldjük önnek, vagy személyesen átvehető. Ha az árut a gyártótól hozzuk rendelésre, akkor a rendelési idő változhat. A beérkezés várható idejét a megrendelést követő 1-2 napon belül igyekszünk véglegesíteni. Ha ez az időpont valamiért módosul, erről azonnal tájékoztatást küldünk. Mindig törekszünk a rendelések mielőbbi teljesítésére.

 

 

Ha nem tetszik amit vettem vissza tudom vinni?

Az online vásárolt termékek esetén van mód visszavételre. Nem tetszik, vagy kiderül nem olyan szín/méret amit szeretne és így feleslegessé válik, akkor erre 14 nap áll rendelkezésére. Kérjük ebben az esetben mielőbb jelezze felénk ezen szándékát.  Az árut abban az esetben tudjuk visszavenni, ha az nem sérült, nem károsodott, nem egy láthatóan elhasznált darab. Kérjük ebben az esetben őrizzék meg a gyártó eredeti csomagolását is. A garanciális problémák nem ebbe a témakörbe tartoznak.

 

Kérhetek árajánlatot?

Igen kérhet. Egyedi árat mindig az adott termék értéke valamint a szükséges mennyiség ismeretében tudunk adni. Keressen minket ezzel kapcsolatban.

 

Más cégekkel együttműködnek?

Van mód viszonteladói partnerkapcsolat kialakítására cégek vagy egyéni vállakozások számára. Ez lehet egyedi projekt vagy folyamatos együttműködés. Keressen ezzel kapcsolatban. 

Az oldal tetejére