Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.440 Ft
Menny.:db
Hűségpontrendszer

Mini fém hengeres rózsakészlet kapcsolóval

Nem értékelt
Budapesten azonnal átvehető? Rendelhető
A gyártónak van készleten? több, mint 20 db raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
Szín
Kábelbilincs
nincs
2.440 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A két legidegesítőbb dolog a világon? Egy kavics a cipődben, és nincs lámpa az éjjeliszekrényeden. Az első helyzet talán elkerülhetetlen, de ez utóbbira megvan a tökéletes megoldás: a mini rózsa kapcsolóval. Nincs szükség a falak lebontására vagy az elektromos rendszer felülvizsgálatára, mindössze annyit kell tennie, hogy beszereli a házában már meglévő reflektorba, és egy egyszerű be-/kikapcsolással vezérelheti.

Ami igazán egyedivé teszi ezt a mini rózsát, az a beépített kapcsoló, amelyet bárhová elhelyezhet, ahol szüksége van: alul, felül vagy oldalt. Különböző kivitelben egyszerű és ízléses megjelenésének köszönhetően megnyeri a tetszését; falratéteket készíthet, ha tetszőleges bővítővel párosítja: Flex karral, állítható csuklóval, L hosszabbítóval vagy egyszerű csészével.

Az alkotás befejezéséhez kiválaszthatja kedvenc E27-es izzóját: a klasszikusoktól a szokatlan formájú és színű díszhagymákig. Mire vársz? Alakítsa egyedivé lámpáját a tökéletes Creative-Cables stílusban!

 

Több információ

Műszaki adatok fém rózsa készlet:
Átmérő: 83 mm
Magasság: 25 mm
Lyuk átmérő: 10 mm
Anyag: fém
Mennyezetre szerelhető záróelem

Egypólusú kapcsoló 0/I A
kapcsoló színe: fekete

Figyelem: A rózsa elektromos vezetékhez való csatlakoztatásához szükséges tartozékokat a készlet NEM TARTALMAZZA, de külön megvásárolható.

Elérhetőség 2-4 napon belül
Anyag fém

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére