Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
9.200 Ft
Menny.:db
Hűségpontrendszer

Square Rose-One 1 Lyukú És 4 Oldalsó Lyukú Mennyezeti Rózsa, 200 Mm

Nem értékelt
Budapesten azonnal átvehető? Rendelhető
A gyártónak van készleten? több, mint 20 db raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
világoszöld
Szín
Kábelbilincs
nincs
9.200 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Ha hozzánk hasonlóan szeret kreatívkodni a világítással, most még egyszerűbb elkészíteni saját egy- vagy több függőlámpáját. Szabadalmaztatott és elképesztően alkalmazkodó Rose-One rendszerünk használatával a Creative-Cables büszke arra, hogy irigylésre méltó rózsagyűjteményt kínál, amely minden választási lehetőséget kínál Önnek.

A 200 mm-es négyzet alakú mennyezeti rózsapanel 1 előre fúrt lyukkal csak egy a sok lehetőség közül, amelyeket az Ön igényeinek megfelelő, több függesztékű világítás létrehozására terveztek.

A színek és tervezési lehetőségek széles választéka miatt nagyon valószínűtlen, hogy bármelyik két lámpa egyforma legyen. Az összesen közel 50 kerek és négyzet alakú változatban biztosan van valami, ami tetszik. Emellett további lehetőségek is készülnek.

MEGJEGYZÉS: a mennyezeti rózsa elektromos vezetékhez csatlakoztatásához szükséges tartozékokat a készlet nem tartalmazza, de külön megvásárolhatók.

 
Több információ

Fontos megjegyzés: A Rose-One termékeket nem szállítjuk izzóval, de kérjük, tekintse meg weboldalunkat, mivel számos nagyszerű izzó egészíti ki alkotásait.

Elérhetőség 2-4 napon belül
Anyag fém
Termékcsalád ROSE-ONE

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére