Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.590 Ft
Hűségpontrendszer

Syntax S14D Lámpatartó Készlet Lineáris Led Izzóhoz

Nem értékelt
lámpaizzótartó foglalatok
4.590 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A Syntax® egy forradalmian új S14d lámpatartó, amelyet azért hoztak létre, hogy lehetővé tegye a lineáris LED izzók végtelen potenciáljának kifejezését.
A világítás szerelmeseinek végre lehetőségük nyílik arra, hogy soha nem látott konfigurációkban mutassák be a lineáris izzókat: egyszerűen csatlakoztassa őket ehhez a speciális tartóhoz, és hagyja, hogy falra vagy mennyezetre szerelje fel őket.

A Syntax® kábelbilincs segítségével a kínálatunkban található bármely kerek vagy fonott kábelhez csatlakoztatható, vagy fém hosszabbító csöveinkkel kombinálva függőlámpát készíthet. Elegáns fali lámpa létrehozásához kombinálja íves hosszabbítócsővel, forgócsuklóval vagy közvetlenül mennyezeti rózsával.

A hengeres kábelbilincssel ellátott, teljesen fekete változat tökéletes lesz a minimalista stílus szerelmeseinek. Az alumínium változatok tartalmazzák a Syntax® lámpatartót S14d illesztéssel és egy burkolatot, a tartozékot, amely lehetővé teszi a lámpatartó lefedését a kábelbilincset rejtve. Ez a fém lámpatartó burkolat az S14d lámpatartó burkolataként működik, és többféle kivitelben kapható: válassza ki a stílusához illőt.

 
Több információ

Syntax® S14d lámpatartó:
Forma: négyszögletes
Szerelés: S14d
Szélesség: 32 mm
Mélység: 28 mm
Magasság: 52 mm
Lyuk: M10x1
Anyaga: hőre lágyuló

S14d Syntax lámpatartó burkolata:
Forma: négyzet
Szélesség: 35 mm
Hosszúság: 35 mm
Magasság: 70 mm
Ezüst, arany és réz anyaga: eloxált alumínium
Fehér felület anyaga: festett alumínium

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére