Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ventilátoros lámpa

Ventilátoros lámpa
Megoldást kínálunk a hőség, fülledtség enyhítésére. Nincs szükség költséges légkondicionálóra.

Megoldást kínálunk a hőség, fülledtség enyhítésére. Nincs szükség költséges légkondicionáló berendezések vásárlására, helyette izgalmas mennyezeti ventilátor-lámpáinkat ajánljunk. Spanyol partnerünk a Leds-C4, olyan beltéri lámpákat készít, amik egyben ventilátorként is működnek. A választék nagyon széles, a letisztult modern formák mellett az egyszerű elegáns darabokon keresztül akár klasszikus hangulatú, vagy trópusi-gyarmati stílusú modellek is választhatók.

A funkciókat tekintve a világítás a ventilátor forgatásától függetlenül kapcsolható. A lapátok forgatási sebessége többféle sebességi fokozat szerint vezérelhető és a beépített időzítővel a működés ideje is megszabható. Érdekesség, a ventilátorok télen is remekül használhatók. Ilyenkor a lapátok forgási irányának megváltoztatásával a meleg levegőt visszaforgatja a padló irányába. Ezek a funkciói kényelmesen, távirányítóval is könnyen működtethetők.

A Ventilátor-lámpák sok hasznos funkciójuk mellett az étkező vagy nappali díszei lesznek. Vannak teljesen zajtalanul működő modellek, amiket hálószobákba tervezte. Ezen felül ajánljuk ventilátorainkat éttermekbe, vagy irodák, tárgyalótermek hűsítésére is.