Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
63.490 Ft
Hűségpontrendszer

Astro Enna Surface Usb 1058155 Fali Olvasólámpa

Nem értékelt
fali lámpa kapcsolóval
63.490 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A matt nikkel anyagú Astro Enna Surface USB-olvasólámpa egy modern kialakítású, cinkbe öntött anyag. Billenőkapcsolóval az egyszerű vezérlés érdekében és integrált LED-es fényforrással az optimális hatékonyság és minimális karbantartás érdekében.

Ez a kompakt olvasólámpa remekül működik az ágy mindkét oldalára szerelve. Irányított, alacsony tükröződésű világítást biztosít praktikus USB-töltéssel. Falra szerelhető vízszintesen vagy függőlegesen.

Cinkbe öntött, amely jelentős környezeti előnyökkel jár, mivel 100%-ban újrahasznosítható, és kevesebb energiát használ fel az öntési folyamat során. A cink kiváló minőségű, robusztus és tartós felületet biztosít. Az Astro 3 éves garanciája tükrözi az Enna tartósságába vetett bizalmunkat.

A tömör falra szereléshez kényelmes csavarcsomagot biztosítunk. Előfordulhat, hogy másik rögzítőkészletet kell vásárolnia, ha gipszre vagy más, nem tömör falra kívánja rögzíteni.

Az Enna IP20-as besorolása miatt csak beltéri használatra alkalmas. Ez az olvasólámpa I. osztályú – az Ön biztonsága érdekében földelt.

Minden Astro termék átfogó diagramos utasításokat tartalmaz. Kényelmes csavarcsomaggal, amely tartalmazza a tömör falra szereléshez szükséges csavarokat és rögzítéseket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Akik ezt a terméket megvették

Fürdőszobai Tükör

Raktáron, azonnal elérhető
77.220 Ft 49.990 Ft

schuller dark 439015 többágú függeszték

Gyártói készlet
402.480 Ft

Mantra Torch 6703 Fali Lámpa Matt Fekete Led

Raktáron, azonnal elérhető
33.769 Ft 27.990 Ft
(1)

schuller norma 225090 többágú függeszték

Gyártói készlet
437.580 Ft
Az oldal tetejére