Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SI! System

SI!, az első akkumulátor lámpa akkumulátor nélkül

Egy egyszerű USB-C kábellel működő innovatív 5 V-os lámpa, ahol a sokoldalúság, a fenntarthatóság és a dizájn egyesül.

SI! az a lámpa, amely bepillantást enged a jövőbe. Moduláris tervezői projekt, hasonló a többi termékünkhöz, de még fenntarthatóbb és sokoldalúbb. Ez az alkotás a "Less is more" időtlen mottóból fakad, ami arra késztetett minket, hogy leselejtezzünk mindent, amire nem volt feltétlenül szükségünk, és a szokásos lámpáktól eltérő technológiára hagyatkoztunk.

Az eredmény? Az első hordozható lámpa akkumulátor nélkül, amely 220 V-ot hagy maga után, pusztán 5 V-os feszültségre hagyatkozva, ugyanazt, amit az USB-C kábelek is használnak.

 

FENNTARTHATÓ

MODULÁRIS

SOKOLDALÚ

TERVEZÉS

A kevesebb több. Ezért az SI-nek! Lámpa, meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy megválunk szeretett kábeleinktől.

Mivel az életciklus végi kritériumokat követve tervezték, alkatrészei könnyen eltávolíthatók és újrahasznosíthatók/újrafelhasználhatók.

A hálószobában, a teraszon, vagy melletted fekve egy pikniken. Vidd magaddal ezt a lámpát bárhová, és használd úgy, ahogy akarod.

Letisztult vonalainak és széles színválasztékának köszönhetően ez a lámpa többféle izzóval is párosítható a kifinomult, elegáns megjelenés érdekében

Hogy világítson SI! bármilyen számítógép, okostelefon vagy kis power bank megteszi… Vagy még egyszerűbb, csak csatlakoztassa egy USB-C csatlakozóval ellátott konnektorhoz.

 

Hiányzik valami?

Nem, az új 5V-os lámpánk valóban a teljes csomag! De a fenntarthatósághoz vezető út soha nem könnyű… ahhoz, hogy ezt követhessük, magunk mögött kellett hagynunk az alapdarabunkat, a szövetkábelt. 

Ehelyett arra gondoltunk, hogy mi a legjobb módja az SI-nk működtetésének! A lámpa olyasvalamit használt, ami a legtöbb otthonban már megtalálható: USB-C kábel.

EGY LÁMPA, VÉGTELEN HASZNÁLAT

Egy tetőtéri vacsora, egy hangulatos késő esti olvasmány, egy tengerparti piknik… tedd meg! 

A mi SI-nk! A lámpa egy rendkívül alkalmazkodó fényforrás, amely tökéletes társ a nap bármely szakaszában, köszönhetően a mágneses talpnak, amely bármilyen fémfelülethez tapad.

Úgy döntöttünk, hogy párosítjuk az SI-t! bármilyen sima, színes felületre felhelyezhető fémtalppal és az Attacca SI!-vel, a fém alátéttel, amely lehetővé teszi, hogy a lámpát bárhová elhelyezze, így kreativitását szabadjára engedheti. 

 

VILÁGÍTSA BE AZ ÉLETÉT

Egy rendkívüli lámpa rendkívüli izzókat érdemel. Tekintse meg 5 V-os izzóválasztékunkat, hogy a modern technológiával együtt vintage megjelenést kapjon.

Az oldal tetejére